Gratis mijn website laten checken

Is jouw website gebruiksvriendelijk? Is jouw website goed vindbaar op Google? Is je website snel (genoeg)? Is jouw website responsive of zijn er andere technische fouten? Wij helpen je graag vanuit ActiveDesigns door je website gratis te testen.

Waar je website op wordt gecheckt

Gebruiksvriendelijkheid

Moeten er 8 stappen doorlopen worden om jouw producten te kunnen afrekenen? Kunnen we met vijf omwegen eindelijk je contactpagina vinden? Heeft je website een goede structuur? Wij lopen de gebruiksvriendelijkheid van je website na zodat jij je bezoekers de beste ervaring kunt bieden met jouw website.

Vindbaarheid / SEO check

Heel leuk al die mooie kleuren, lappen aan tekst en blogs die je braaf schrijft iedere maand, maar je website scoort maar niet in Google. Heb je rekening gehouden met zoekwoorden, headers, titels en links? Wij kijken zowel naar de inhoud als de technische kant van je website om te kijken hoe je beter vindbaar wordt in zoekmachines.

Technische fouten

Een button die door linkt naar een verkeerde pagina of helemaal niet door linkt, verschillende 404-pagina’s of een video die niet afspeelt. Wij lopen al je pagina’s langs op mogelijke technische fouten.

Design

Je houdt van kleurrijk en dynamisch: snappen we. Maar is dat lettertype wel écht leesbaar genoeg? En is het niet handiger om je CTA-button nét een andere kleur te geven zodat die meer opvalt? Onze ervaren webdesigners kijken of het design van je website

Laadsnelheid

Eigenlijk moet de laadsnelheid van je website onder de 2 seconden zitten. Als je website veel te traag laad kan het zomaar gebeuren dat je bezoeker ongeduldig wordt en doorklikt naar je concurrent. Wij meten de laadtijd van jouw website en laten je weten of je aan de slag moet met je video’s, afbeeldingen of achterkant van je website om deze te verbeteren.

Responsive design

Je pagina ziet er perfect uit op jouw laptop, maar op je telefoon zijn alle letters veel te groot en worden je afbeeldingen afgesneden. Dat kan niet de bedoeling zijn, toch? Wij testen of je website goed werkt en het design zich goed aanpast op desktop, telefoon én tablet.

Je website laten verbeteren?

Je hebt al jaren een website die doet wat die moet doen. Dat dacht je in ieder geval. Want hoe weet je of jouw website wel écht doet wat jij wil dat die doet? Heb je gecheckt of jouw website goed vindbaar is in zoekmachines? Heb je gekeken of de laadsnelheid van jouw website snel genoeg is? Zijn er mogelijk technische fouten op je websites? Kan iedereen op een telefoon of tablet jouw website ook goed bekijken?

Zoals onze auto’s ieder jaar gecontroleerd worden met een APK-keuring, hebben websites ook geregeld een grondige check nodig. En misschien is er wel niets mis, maar kan het simpelweg beter met een meer gebruiksvriendelijk design, een duidelijker lettertype of andere knoppen zodat die klant wél net doorklikt. 

MENU

DIENSTEN

OVER ONS

CASES

BLOG

CONTACT

+31 6 49325536

info@activedesigns.nl

Meld je nu aan voor onze gratis website check

Naam

Telefoon

Email

Domein

Bericht