Diensten

Samenwerking is belangrijk.

Mijn naam is Cas Meijer .   Samenwerken vind ik belangrijk. Daarom is er een kans dat ik iemand mee zou nemen als ik ergens een video maak of ga fotograferen. Bijvoorbeeld iemand die dronebeelden kan maken of een model zodat ik kan kijken hoe ik het beste beeld kan krijgen. Het model komt dan niet in de video maar dat kost minder tijd bij het klaar zetten.

Ik reken nooit meer voor andere mensen, die betaal ik zelf dus als ik er met u ben uit gekomen wat de prijs is dan is het niet altijd zo dat ik iemand mee neem maar die kans is er wel. Dat overleg ik dan met u zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Video

Wil u een promotiefilm laten maken, een YouTube video laten filmen en/of editen. Dat kan zeker. Ik heb al meer dan 50 verschillende video’s op YouTube staan met allemaal verschillende content.

Samen met u bespreek ik welk pakket het beste bij u past. Bedrijven willen vaak en serieuze video die informatief is en YouTubers willen de aandacht van de kijker zo lang mogelijk vasthouden.

Foto

Wilt u foto’s voor uw bedrijf of liever een feest? Ik sta klaar!

Foto’s Worden binnen een week opgestuurd. U kan kiezen of de foto’s worden bewerkt of niet, het kost extra om de foto’s te laten bewerken. Als u alleen kleur wilt aanpassen kost het 2,50 per foto extra en als er 

Logo

Het Logo designs is een vaste prijs 69,95. Samen met u kijk ik wat het beste past bij uw merk.

We bespreken dan welke kleuren u wilt, wat voor vormen u wilt zien, of u een speciaal dier of ander voorwerp in het logo terug wilt zien. Ik stuur u tijdens dat ik aan het designen ben vaak een update om te kijken of u het er mee eens bent. Als het logo af is krijgt u nog twee herzieningen, dat houd in dat u mag zeggen of er iets moet worden aangepast. Per extra herziening kost het €5.

Banner

Heeft u een banner nodig voor uw website, Youtube kanaal, een reclame of iets anders dat komt voor elkaar. Ik werk met Adobe Photoshop. Met dit programma kan ik alles in beeld zetten wat u wilt.

Banners zijn een belangerijk deel van uw merk. U kan laten zien wat het logo en de naam van uw bedrijf of YouTube kanaal is en nog veel meer.