NS promotie video (Namaak)

De naar mijn mening beste video die ik tot nu toe heb gemaakt.

Locatie

Deze locatie was perfect voor onze video. De reden daarvoor is dat we geen licht hadden meegenomen en de verlichting hier perfect was. Daarom hebben we hier een paar geweldige foto’s kunnen maken. De eigenaren waren erg aardig en we mochten een paar kopjes koffie omgooien voor onze video!

Over

In het voormalig postkantoor van Zwolle aan de Nieuwe Markt geniet je van de mooiste internationale gerechten bij Aziatisch fusionrestaurant UNO. Wij serveren diverse heerlijke Spaanse tapas, Aziatische gerechten, Italiaanse pizza’s en veel verschillende pasta’s.

Aboneer op de nieuwsbrief

ONTVANG UPDATES OVER AANKOMENDE PROJECTEN, TIPS EN MEER!​

Videografie, fotografie en design

©2022 Active Designs